mandag 28. november 2011

Ukas boxer til snuppa


Mandag: Fire skiver av en landgang.  På tvers. Med majo og jegersalami. Og cherryomater. Ikke så fantasifull på morgenkvisten.


Tirsdag og onsdag er jeg litt usikker på, mener hun har fått matpakke ;) Finner ikke bilde. Pappan måtte trå til på tirsdag, da ble det visst jegersalami på brødskive med rømmedressing mellom. Sies det. Husker ikke etter feberinnslag og myyye latskap. Tror det spiser opp hjernen. Japp! Derfor pleier jeg ellers aldri å ha feber. Hvorfor jeg gjorde et unntak nå, og i så mange dager er det visst ingen som vet.


Torsdag var det turdag på skolen, og vi måtte ha med bålmat. Er det noe jeg ikke har erfaring med så er det det. Er aldri på tur. Men, vi tok to fiskekaker og en skive brød, delt i to og fylt med salami, ost og ketshup. Denne ble pakket inn i folie og grillet. Fiskekakene ble varmet på medbrakte turpinner. Snuppa var fornøyd - mission utført ;)

 I dag trør vi til med opp-ned-matpakke - en fin avslutning på uka. Antar likevel det er mulig å skimte druer og cherrytomater i matboksen og en skive med fiskekake, delt i to, stukket ut... Figuren er en bamse. Som står på hodet. Jah!

Ingen kommentarer: