![]() |
Metersvis med risboller |
I dag har vi jobbet hardt og laget risboller. Siden man har en baker og konditor i hus, er det av og til man får tips om andre måter å gjøre ting på. Så i dag smeltet vi crispo-sjokolade og hadde puffet ris i. Bare fordi vi liker crispo bedre enn kjip kokesjokolade...
Oppskrift
To svære plater Crispo
Nesten en hel pakke puffet ris
Del sjokoladen opp i mindre deler og smelt den sakte over vannbad.
Rør inn litt og litt puffet ris til du får ønsket konsistens. Legg i topper på bakepapir. Vent til det stivner.
(Kjekt å oppbevare høvelig kjølig, slik at de ikke smelter igjen i boksen.)
Pakk i boks(er) og gjem til jul :D
Rør inn litt og litt puffet ris til du får ønsket konsistens. Legg i topper på bakepapir. Vent til det stivner.
(Kjekt å oppbevare høvelig kjølig, slik at de ikke smelter igjen i boksen.)
Pakk i boks(er) og gjem til jul :D
Så da har vi to typer pepperkaker og disse risbollene.
Ingen som sier man trenger sju forskjellige slag, vel?
3 kommentarer:
Dette var en ny og enkel oppskrift på risboller. Denne vil jeg bruke garantert. God jul! Hilsen Bjørg i Skien.
Tusen takk, Bjørg!
Fikk masse skryt av de i går, de er sprø og gode, som sjokoladen. Trikset er visst bare å bruke ingredienser man liker, sier bakern i huset.
Og vi gidd ikke engang å koke pepperkakedeigen ;D
God jul :D
Legg inn en kommentar