mandag 27. august 2012

Psycho flatpakket matpakke

I morgen får snuppa mat i en matboks som ikke er høyere enn en litt tykk brødskive... Boksen ligner litt på en mini-laptop :D

Hun får brødskiver med servelat, agurk, mais, tomat og rosiner...

Som snacks får hun brødpinner med tomat og basilikum, tørket frukt og mais. Og bananen under.


Psyko viser til innholdet i boksen, ikke selve boksen. 

4 kommentarer:

Kine sa...

Artig matboks, men tror ikke jeg skal skaffe meg sånn med det første, jeg sliter nok med å få plass i de boksene jeg har, og de er myye høyere enn den:p

Olgamor sa...

Synes også matboksen er arti, og vil passe utmerket sammen med pc'en i veska, eller med skolebøkene i sekken. Den ruver jo ikke utover, er jo bare på størrelse med en bok.

Må innrømme jeg måtte tenke på en annen måte for å finne ut hva jeg kunne ha i den, men så tenkte jeg at jeg bare tenker helt nytt, så ble den slik :)

Ansikt har jeg jo laget mange ganger før, men her slapp de jo å få noe oppå seg... Og pga skillekrysset kan jeg jo legge tørket frukt og kjeks og slikt rett i boksen. Værre med de våte småtingene, silikonformene ville ikke gi nok etter til at dette gikk særlig bra. Må nok tenke mer der...

Og låsen til matboksen, den kunne bestemt vært bedre. Håper ikke den går opp i sekken.

On nei - bananen fikk ikke plass :D

Silje Mari sa...

er fjesene fortsatt på plass og så fine som på bildet når matpakka har ligget i sekken?:) I såfall, hva er trikset?

Olgamor sa...

Hehe, hei Silje Mari, tusen takk for kommentar.

Snakket med snuppi om det, og det var bare agurken og aprikosen som satt fast, de andre tingene på skivene var spredt rundt brødskivene.

Har mange ganger tenkt på å lage en sånn etter-boks, som viser de mest kreative og utagerende boksene etter risting på tur til skolen.

Og plutselig finner du det som innlegg her :D


Men i hovedsak er poenget å pakke ting såpass tett at de ikke får rom for bevegelse. Eller man bruker muffinsformer og små bokser for å holde ting fra hverandre. Og/eller bokser med flere rom.