mandag 1. november 2010

Canticles of light


Den 14. november skal Con Brio ha konsert i Bodø Domkirke sammen med Bodø Orkesterforening. Innholdet vil være på ulike språk, her nevnes gammel-ukrainsk, svensk, tulle-finsk, latin, gammelnorsk og gammel-engelsk. Det kan bli veldig morsomt for dere som vil komme! Det vil bli easy listening, masse rytmer og morsomme arrangementer. Noe for enhver smak. Garantert ikke hardrock eller country, men mange utrolig fine løsninger likevel.


Som tidligere nevnt kan du få kjøpt billetter på ulike steder, de koster 200,-/150,- og utsalgsstedene er på conbrio.no, eller en av sangerne/musikerne eller i døra, så her er mulighetene mange.


Blir du med? Ikke usannsynlig at du kommer til å kose deg...

2 kommentarer:

Olgamors finurlige verden sa...

Har noen billetter igjen :D

Olgamors finurlige verden sa...

Som de sier fra høyeste hold: Bodø Orkesterforening og Con Brio går denne høsten sammen og lager musikk i selveste Nordlandskatedralen. Det blir en konsert i tre deler, der Con Brio fremfører klassiske korverk i tillegg til noen andre små "perler". Den andre delen av konserten er forbeholdt Bodø Orkesterforening. Til slutt vil kirkerommet fylles av både kor og orkester; "Canticles of Light" av Bob Chilcott.

Det er første gang dette verket er fremført i Bodø.