mandag 1. november 2010

Referat fra "Horror Highlights" og Filmmusikkfestivalen 2010

Var med på denne som medlem av koret Con Brio, og det var kjempeskøy! Så morsomt å gjøre noe annet enn mer eller mindre kompliserte verk på latin. Ikke det at det ikke er fint, og ei utfordring er det jo, men som jeg før har sagt er jeg ganske glad i det utradisjonelle og spesielle (i andres øyne), og da er slike prosjekt midt i blinken!

Frode og Tom på Kulturhuset har vært så snille å sende meg programmet i elektronisk form, slik at dere kan få se det. Kult?

Som tidligere nevnt er dette første gang Filmmusikk-festivalen er blitt arrangert, og det var Horrorfilm som var tema. Hva det blir til neste år vites ikke. Eller om det blir til neste år. Det var utrolig morsomt å være med, men desverre var det ikke så mange publikum... Kanskje litt smalt prosjekt eller dårlig annonsert - uansett, Bodøværinger er vel ikke kjente for å være med fra første stund...

Anmeldelsen i avisa tyder også på noen misforståelser og slett arbeide fra journalistens side, men det kan jo være mange grunner til. Bildet ble iallefall kult. Kanskje enda bedre om det hadde vært fra en av action-scenene våre, men, men, vi er da glad vi er blitt lagt merke til. Arti det!


Scannet anmeldelse, ikke direkte lesbar.

Musikken vi illustrerte og sang var "Ave Satani" fra "The Omen" og "Maypole" og "Gently Johnny" fra "The Wicker Man". I tillegg illustrerte vi Psyco, Gremlins og Halloween.

Håper vi får være med neste gang også, Kulturhuset er iallefall klar for mer samarbeid, og da går alt an!

Da håper jeg alle er klare for korets storkonsert sammen med Bodø Orkesterforening den 14. november. Se annonse under:


Dette er en mer tradisjonell kor-konsert, det betyr ikke at det blir kjedelig! Billetter selges på conbrio.no, hos kormedlemmer eller i døra.

Kommer tilbake med mer om denne siste konserten.

Kommer du?

Ingen kommentarer: