tirsdag 22. mai 2012

Lunsjpakker i utvalg

Nå er det en stund siden forrige blogg, ja. Det er mange grunner til det, jeg har vært heldig og slettet masse bilder, jeg har også vært mye syk, og disse tingene har ført til at motivasjonen for det meste har vært nært ikke-eksisterende.

Men nå er det sol ute, noe som ligner vår, jeg kan gå ute uten ullundertøy og skal treffe familien til helga. I tillegg er det kor-øvelse i morgen, så da er det bare blomstereng og solstråler :D

Har samlet noen av matpakkene til snuppa her, skal forsøke etter beste evne å forklare hva jeg har stelt i stand i boksene, kom gjerne med kommentarer om du lurer på noe eller om du synes dette er heeelt ok :D

To skiver med kyllinspålegg er snasent godt synes vi!

Har man litt tid kvelden før kan en stikke ut brødskivene som f.eks sko, drage eller krone? Pålegg her er servelat, ost og skinke.

I tillegg til brødskivene er det jo klart en må ha cashewnøtter, cherrytomater og sylteagurk. En rosa giraff og en gul hund passer godt til :)

I tillegg til tomater og salami og servelat har noen brukt en hjerteutstikker og byttet om på pålegget. Var det snilt gjort?


Denne dagen ble det spagettirester, oliven tomat og bokser med ketchup og hvitløksmajo. En liten beholder med soyasaus også.

I tillegg til brødskivene er det her oliven og tomat samt litt frokostblanding og en skje. Bildet er utrolig klart, om noen lurer ;)

Her har ei prinsesse hoppet ut av osten!

2 kommentarer:

Mamta sa...

Godt å se at du er tilbake! :-)

Olgamor sa...

Tusen takk, Mamta. Så godt å få kommentarer når man er tilbake :D