mandag 13. juni 2011

Prince til Oslo!Han spiller i Oslo Spektrum lørdag 23. og søndag 24. juli kl. 19.30!


Sammen med bandet briljerer Prince med både gammelt og nyere materiale, og det blir en konsertopplevelse av de sjeldne i Oslo Spektrum.
En av vår tids største artister, og mannen bak legendariske hitlåter som ”Kiss”, ”Purple Rain” og ”Sign of Times”, er mer populær enn noensinne. Endelig kommer gitarhelten med slengbukser og høye hæler til Oslo Spektrum - vi får møte selveste Prince!

Etter to timer i pophimmelen i Vestlandshallen i fjor, var 8000 publikummere i ekstase. Den energiske artisten ble kronet til popkonge med terningkast seks i både VG og Dagbladet.

Prince Roger Nelson kommer opprinnelig fra Minneapolis, og har gjennom sine 35 år i bransjen etablert seg som en solid artist, men også som produsent med eget studio hvor han har bidratt til oppfostring av nye artister. Han har solgt rundt 80 millioner plater på verdensbasis, har blant annet vunnet syv Grammy Awards, en Golden Globe, en Academy Award og har blitt tatt inn i Rock and Roll Hall of Fame.

Prince slapp en ny plate i særegen stil i juli 2010 og ”20Ten” er et funk-, rock-, pop- og soulalbum, som er blitt svært godt mottatt av presse og publikum.

Sammen med bandet briljerer Prince med både gammelt og nyere materiale, og det blir en konsertopplevelse av de sjeldne i Oslo Spektrum 23. og 24.  juli.

Tekst fra hjemmesiden til Oslo Spektrum.

---

Jeg var i Vestlandshallen i for, og til Oslo Spektrum i år. Kanskje på tide, etter å ha vært fan siden åtti-tallet :) Viktig å ta igjen tiden litt, selv om det sikkert er mye likt på konsertene :D

Gleder meg stort til å dra dit sammen med min gode venninne Rachel :)

Les referanser fra konsertopplevelser i denne omgang her: Stort sett fem av fem fra alle... Lover godt!

Pressemelding fra arr i Oslo:
Pressemelding – Prince utsolgt! Ny konsert dagen etter!


Atomic Soul kan i dag meddele den hyggelige nyheten at Prince-konserten i Oslo Spektrum lørdag 23. juli er utsolgt, og at vi derfor setter opp en ekstrakonsert for å dempe Prince-tørsten hos den musikkelskende delen av befolkningen. Den nye konserten blir på samme sted, altså Oslo Spektrum, dagen etter, altså 24. juli.


- Dette er jo helt vilt. At verdens største stjerne solgt...e ut så fort, tok til og med oss på sengen, sier en oppildnet arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Det er ikke ofte slikt skjer, og dette er den raskest selgende konserten i Atomic Souls historie. At Prince vil gjøre en ny konsert på rappen, sier noe om hvor spilleglad han er. Enkelte byer på turnéen hans har opplevd at Prince jammer på en intim klubb til kl. 5 om morgenen. At Prince elsker det han holder på med er hevet over enhver tvil.


- Detter beviser at oslofolk har god smak, men det visste jeg jo egentlig fra før av, forteller en glad Peer Osmundsvaag


Skal du oppleve noe i sommer?

Fortell :D

Ingen kommentarer: