søndag 21. november 2010

Julen er sunget inn!

Jepp, jess ja - nå er jula sunget inn. Det allerbeste var at vi fikk til et barnekor som sang sammen med oss for anledningen. De var så flinke og så søte! De sang en sang alene også, Vi tenner våre lykter. Noe som sier meg ar dirigenten vår hører på forslag fra koristene. Det er jeg veldig glad for, selv om hun var lei av sangen. Go Anna Jelstad! Flinke dirigenten :)

Programmet besto, som seg hør og bør, av gamle schlegere og noen nye klassikere. Arti å synge for meg som er ny, litt kjedelig for de som har sunget en stund i koret, siden mye var det samme som i fjor. Men da slapp de iallefall kormappene.

Konserten var klokken 15 i dag i Bodinkirka og det var ganske fullt i kirka av familie og venner til store og små sangere samt ansatte og forretningsforbindelser til Rica hotel. Der ble det servert julegrøt, pepperkaker og rullekake, samt gløgg, saft og kaffe. Ikke noe mat for oss som ikke tåler melk, men jeg dro på Bjørk etterpå og ble mett av sushien deres. NAM!

Barna ble underholdt med en ballongoperatør, ansiktsminkere, tryllekunstner og julenissen selv. Antar vi må tjore snuppa i kveld om vi skal få henne til å ligge ;)

Snuppa har forresten hatt det kjempefint i dag. Takker alle sangere, store og små, og alle som kom og hørte på, samt Rica som har barna i fokus på dette arrangementet. Veldig bra!

Bilde kommer ikke.

Ingen kommentarer: