mandag 1. oktober 2012

Refleks er stilig. Bruk det for det det er verdt! Det er tøft å bli sett.Slapwrap fra seeme.no i Mariusmønster. Topp moderne akkurat nå som "alle" skal ha dette mønsteret på alt...
Bilde: Del denne til flest mulig.. <3
Viktig info som har versert på nettet og som fikk meg til å tenke på å blogge om refleks i dag!


Til å inspirere barn (og voksne) til gode refleksvaner har jeg filulert frem denne huskelisten:

  • Pass på at ditt barn har en refleksbrikke lett tilgjengelig i alle jakker og gjerne fastsydd på mørke bukser. Refleksbrikker får du gratis mange steder, og det finnes mange varianter du kan kjøpe. Det blir fort mørkt om ettermiddagen og da er det greit å ha en tilgjengelig om mørket kommer litt uventet.
  • Heng en refleksbamse e.l på gymbag, sekk osv. Disse lyser godt opp og er gøy for barnet å ha på sekken. Tøffe voksne går også med slike, bare se deg litt rundt... Disse får du kjøpt på de fleste bokhandlere og enkelte butikkkjeder.
  • Klipp til refleks selv og lim på jakker, støvler, hjelm, votter osv. På mange butikker der de selger syartiker så selger de også refleksark som du kan klippe til selv og lime direkte på der du ønsker det. Klipp ut figurer fest rundt på klær og utstyr. Her er det å være kreativ! Det finnes også mange nettbutikker som selger reflekser i mange varianter som en kan lime på klær.


  • Sørg for at barnet ditt har en refleksvest lett tilgjengelig

Vær selv et godt forbilde! Bruk refleks når du går ut i mørket.


Her er bilde av da klassen min og jeg fikk refleks av politiet. Etpar år siden nå, hehe, men fremdeles like viktig å fokusere på refleks.Snakk med ditt barn om å bruke refleks. Forklar ditt barn hvor viktig dette er, og demonstrer gjerne i mørket for å vise ditt poeng.I fjor designet Pushwagner denne refleksen til årets refleksdag som er 20. oktober. Spent på årets design.


Syns du ikke refleks er tøft eller stilig? Da har du ikke sett sortimentet hos norske SeeMe, som drives av fire dyktige, kvinnelige innovatører:

Bagasjemerker fra seeme.no 

Hengereflekser fra seeme.no
 

SeeME har inngått samarbeid med selveste Munch-museet og utviklet en egen kunstkolleksjon med detaljer fra flere av Edvard Munch´s bilder.


 

Til slutt må jeg bare ta med det kuleste av alt. Jeg digger refleks, men denne typen har jeg ikke! Seee!

Akkurat nå gir nettbutikken deg kjemperabatt på de herlige designringene fra SeeME


Ønske seg :) 

Ingen kommentarer: