tirsdag 2. oktober 2012

Gjenbruk kan føre til hæppi hippi vw Honda til påkledning

  
Hæppi hippi, glitter og fargekaos. 
Vi har brukt: Ikke spesielt pent brukt pappeske, bokbind, pyntetape og annen tape i alle fasonger, maling, lim, glitterlim, glitterpulver i alle farger, papptallerkener, kaffebeger, sølvfolie, kopipapir,  bukseseler, kjernen til en rull håndtørkepapir, yoghurtbeger, perler, blomster, mobiltelefon-eske,  medisinmålebeger, limpistol, trerundinger...

Ja, det skulle vel være sånn cirka det vi har brukt for å få til denne bilen. I tillegg har vi outsoursa laminering av bilskilt. Som det kommer bilde av snart.

Og Honda-merket er kommet i hus på bestilling. Utførsel: Ekte kopipapir!


Stussen; med blomsterkasse,  røde baklykter, reservedekk og eksosrør. N kommer!

Detalj med vindskjerm, ratt og seler til påkledning

Bilen i bruk


Bilskilt før laminering oppi hjørnet

Da kan forestillingen med Thorbjørn Egner og Snuppis kor (pluss tre andre) bare komme! Snuppi har vært på øvelse i dag. Fikk øvd litt på å være bil. Uten bil. Sånn at hun er klar til øvelse med bil. Veldig viktig. Kan ikke øve for mye på å være bil. Med og uten. Kjekt å være ute i god tid for en gangs skyld.

Og, bi har brukt noen uker på dette. Litt nesten hver dag. Lurt når mamsen ikke er helt i vater alltid. Men kreativiteten har man likevel!Jah, hun skal også være gris i forestillingen.
Klart det. Tok litt mindre tid å lage.
Eh... kjøpe. Så er det bare
resten av antrekket
igjen...


Og etter dette er jeg veldig klar for en deltidsjobb. Kanskje man skal legge ut forespørsel her i bloggen? Det lyses ikke ut spesielt mange deltidsstillinger for oss med lavt immunforsvar. Så kanskje man bare skal legge ut ønsker her?

Ingen kommentarer: