fredag 17. august 2012

Familieparken 2012

Armbåndene er av etter en trivelig og morsom opplevelse

Tonje Unstad
Noe av det morsomste hun hadde på programmet var en tegning som hun selv begynte på og barna fikk komme opp på scenen og fortsette på.
Plutselig begynte tegningen å røre på øynene! Og snakke! Dette var fasinerende og spennende for barna.
I tillegg sang hun sanger om rusket, en krabbekirkegård og tannfeer, så kom Kari Kråke, som visstnok skulle være veldig flink til å synge, men hun var så trøtt at hun bare sovnet hele tiden.

Byelgen med venner

Frode Mikalsens figur Byelgen har fått være med ham og Hanne Gravrok og gjestet Familieparken i fjor, Sinus i vår  - og Kulturhuset får besøk av dem i oktober. (Nei, jeg er ikke sponset:)) Det ser ut til at konseptet går godt hjem hos både barn og voksne, det med å være redd for de som er litt annerledes, et tema vi stadig blir påmindt om at vi trenger i hverdagen.
Egil og Aslag
 Egil Hegerberg er nok mest kjent som Bare Egil. Og han er kanskje ikke en persom man tenker seg som underholdning for barn, men han fikk engasjert barne. Spesielt ved  kalle dem dumme, og forklare hvorfor de var det; de kunne ikke regne eller kle på se før de gikk i barnehage eller på skole.
Så gikk han over på Aslag og rakket ned på ham til han dro. Men alle ble venner til slutt og de avsluttet med den søte sangen om Arne.
  
Bilde fra an.no

Ingen kommentarer: