torsdag 17. januar 2013

Snurrig kylling og aggresjonsterapi i ett

Del 1
Legg kyllingfileter mellom sølvfolie og bank løs på den til den er ganske flat. Legg på etpar skiver salami og lag en fin rull som du steker i panna på middels varme på alle sider, før du legger den (i form) i stekovnen på rundt 200 grader til den er ferdig. Avhenger av hvor lenge den har vært i panna, men sånn 10-20 minutter. Har hatt litt olivenolje og sojasaus i panna for "sausing".

Kok ris etter anvisning på pakke eller pose, legg til grønnsaker rundt halvveis i tiden. 
Jeg har brukt paprika, tomat, løk og mais. Og paprikapulver.

Salaten er lagd av baby leaves, tomat, purre, soltørket tomat, 
litt sesamolje, olivenolje og sojasaus samt pepper.

Del 2
Synes det var kjekt å dele rullene for å sjekke at de var ferdig stekt. Ble litt kult også å se på... 

Når risen er kokt kan en velge å røre litt rundt i ris- og grøntblandinga.


Enjoy!


3 kommentarer:

Lille`s hule sa...

Nammis.
Laga noe al av det en gang med bacon og ost.
Skulle egentlig ha kylling filet til middag idag, men podn ville ha joika bolla før det va det såååååå lenge sia vi hadde hatt...ejålelålå....
Ha en fortsatt fin kveld :)
Klæmz

hobbyvimsa sa...

hei høpp!!

Dette så nydelig ut..Smart med grønnsakene blandet i risen.9
takk for tips,og fine ord inne hos meg:)

Nyt helgen med dine:)

Klem Linda:)

jorunn mølleskaret sa...

Hei til dere, tusen takk for koselige ord!

Er veldig glad i kylling, men det kan jo bli litt kjedelig og ensformig. Prøver å variere litt.

Og Snuppi på syv ha jo egne meninger om grønnsaker, de må nesten lures inn i henne.

Håper helga har vært bra. Har gått meg litt bort i en feber, satser på at den er borte til i morgen :D

Jorunnklem