torsdag 31. januar 2013

Grønnsaksris, kyllingfingre og aioli

Skjær kyllingfileter i strimler, bland i salt, pepper, urter (har brukt gressløk, koriander og persille), hvitløk og olje (har brukt raps og oliven)

Legg blandingen utover et stekebrett (med papir på) og stek på varmluft i 200 grader i ca 10 min. 

Sett på riskoking etter anvisning på pakken og kutt opp grønnsaker. Her er purre, champinjong, paprika (grønn, gul og rød), selleristang og blomkål. Hiv i kasserollen sammen med risen når varmen er slått ned. Erter fikk også plass på slutten.

Aioli laget jeg ved å ta ca en halv pose majones og finhakket hvitløk av fire kløfter, og blande sammen. Det er nok en "voksenblanding", men Snuppi spiste det da vi blandet sammen alt.


Kyllingen fikk et litt spøkelsesaktig skjær da jeg tok bilde av den rykende varm. 
Synes det ble passe tøft!

Ingen kommentarer: