mandag 14. november 2011

The Eternal LightKjøp billett her, i døra eller hos et kormedlem :)


En annerledes julekonsert med Con Brio og Bodø Orkesterforening; denne gangen vil kor og orkester sammen presentere Morten Lauridsens verk “Lux Aeterna”, som her fremføres for første gang i Bodø. Verket er skrevet med tanke på Lysets kraft og består av 5 satser, hvor teksten refererer til lyset. Musikken møter tidsløse tekster om det evige lyset, som et universelt symbol for belysning for alt det levende – åndelige, kunstneriske og intellektuelle.


Lauridsen skriver selv om at han håper at verket kan få til en stille meditasjon i lysets tegn, som vil berike og velsigne både de som fremfører verket og lyttere.


Det er andre gang samarbeidet mellom Bodø Orkesterforening og Con Brio finner sted; i fjor var “Canticles of Light” samarbeidsverket. Denne type samarbeid gir oss mulighet til å møte musikken på et høyere nivå. Unge sangere, musikere og mer erfarne aktører bidrar til en fantastisk samarbeid og en minnerik opplevelse.


Den 6. desember er adventstid, tid til å stoppe litt opp og kjenne etter stemmningen i hjerte og sinn. Bodø Orkesterforening og Con Brio velger å feire festdagen for St. Nikolas med å presentere en annerledes førjulskonsert i Rønvik kirke.


De som ønsker det vil få servert gløgg i pausen.


Vel møtt til et spennende samarbeid med flere overraskelser fra både orkester og kor!

2 kommentarer:

Camilla sa...

Lykke til med konserten:-)

Unknown sa...

Takk skal du ha, Camilla - du må gjerne komme og høre på. Fixer billett til deg :D