mandag 20. desember 2010

Lucia, julespill og Kardemommeby i barnehagen

Lucia på jobben til pappa
Det er en stund siden jeg har blogget nå, det skyldes en kombinasjon av dårlig form og dårlig datamaskin. Uansett, øverst er et bilde av snuppa som Lucia på jobben til pappa. Vi var og hørte på Pikekoret i Domkirken først, se bilder fra An eller opptak fra samme kilde her. Siden de var litt forsinket, rakk vi ikke å gå lucia i barnehagen, derfor lånte vi luciakrona og gikk lucia for alle på jobben til pappaen.

Så har vi vært på julespill i banehagen, det var kjempehyggelig. Som vanlig var det Juleevangeliet som ble dramatisert, og ungene blir bare flinkere og flinkere for hvert år. Dette ble siste julespill for oss siden hun begynner på skolen til høsten. Ungene har virkelig stått på og produsert engler. Det var engler over alt. Kjempekoselig.


Actionbilde fra julespillet. Juleevangeliet.Tidligere i høst lånte barnehagen noen av pepperkakeformene mine for å lage Kardemomme By i trolldeig. Ser ut til at de har hatt det kjempeskøy og kosa seg masse med dette også.

Oversiktsbilde fra Kardemomme By.

2 kommentarer:

Lille`s hule sa...

Så kuuuuuult. Sett google kardemommetrikken for og finne en ide til trikken æ skal male på ei svær pappeska...åsså ramla æ over bloggen din ;)
Nu angre æ som en hund over at ikke æ å kjøpte de dærre pepperkakeformen da vi va i Kardemommebyen. Vet du om de er tilsalgs andre plasser? Kos dæ, snakkast ;)

Unknown sa...

Hei, her er det lang svartid fra meg. Beklager, du gikk i et filter. Skjønner ikke det...

Uansett, har ikke sett trikken andre steder, så du må nok følge med hvem som skal dit og bestille. Eller kanskje sende dem en mail?

Kos dæ, du og! Snakkast plutselig - e i staden i helga :)