tirsdag 11. september 2012

Anbefaler disse kule matboksene

Som jeg har skrevet litt om her fikk jeg lov til å produktteste disse matboksene fra Enklere liv.

Stort sett er jeg veldig fornøyd, matboksen er super i veska og matposen kan rulles sammen etter bruk, og for voksne er disse veldig bra. For barn som er opptatt av heeelt andre ting og bare vil bli ferdige og spise og komme seg ut og leke, er disse en liten utfordring. For snuppi på 7 tok det tydeligvis altfor lang tid å lukke matboksene etter bruk, så det blir en stund til de vil bli brukt igjen til skolen.

Nesten som en veske i seg selv. Liker disse!
 Synes utformingen og kvaliteten virker bra på begge og disse kommer nok til å bli mye brukt. Både det at de har tenkt nytt når det gjelder design og det at de ser innbydende ut er et pluss.

Hadde store forventninger til disse før de kom - og de har i stor grad innfridd.

Prisen er grei nok, 79,- for posen og 149,- for boksen er ikke ille, man får langt kjedeligere bokser for høyere pris om det er det om å gjøre.

Litt vanskelig lås for sjuåringen i huset, det er to små fliker som må justeres litt for å låse matboksen, det hadde vært kjekt med en lås som en bare kunne klappe sammen. Dette er grunnen til at jeg ikke anbefaler matboksen til Snuppi og andre små barn - evt. rester ligger i sekken når hun kommer hjem...
Digger at matboksen har en skillesak som gjør at det er enkelt å holde skivene og andre ting fra hverandre. 

Detalj fra matpkken "foodbag". Låses med trykknapp og en  silikonsnor etter at pakken er snurret sammen i toppen for lukking av matpakken, se bildet under:


Takker for oppdraget, det har vært gøy!

Ingen kommentarer: